De ce să alegi Prepelițu`

tagcloud1

În cele ce urmează vă enumerăm o listă exhaustivă a motivelor pentru care alegând Prepelițu` faceți alegerea corectă!

Prețul. Oferta de 8 lei pe caserolă cu tot cu transport gratuit la dvs. acasă este una dintre cele mai avantajoase din București, la un standard de calitate greu de învins. Asta deşi nu avem punctul de lucru în Bucureşti, ceea ce presupune pentru noi multe cheltuieli suplimentare cu transportul.

Furajare. Deși e mai ușor, mai comod şi în unele cazuri mai ieftin, nu cumpărăm furaje gata făcute de alții, doar ei stiu cum si din ce. Prefer să îmi hrănesc fetele cu furaje făcute cu mâna mea, fiindcă doar astfel pot garanta personal 100 % pentru calitatea furajului!

Calitate. În urma furajării corecte și calitatea ouălor rezultate este maxim posibilă. În plus, greutatea medie netă a caserolei de ouă de la Prepelițu este de aproximativ 330 grame (13 g/ou), adică mult în partea de sus a clasamentului, mulţi producători având media pe la 10-11grame/ou deoarece pun la vanzare toate ouăle obţinute, inclusiv cele extrem de mici fără a face o minimă selecţie calitativă!

Stabilitate. Suntem în piață de ceva timp ( 2014->prezent) și vom rămâne, căci am preferat să creștem mai încet, dar sigur, deci vă puteți baza pe noi pe termen lung. Spre deosebire de alte nișe, cea a producătorilor de ouă de prepeliță chiar este extrem de volatilă, anual zeci și zeci de noi producători intrând cu aplomb pe piață alergând după clienţi… dar vasta lor majoritate dispărând în ceață după nici câteva luni de activitate, căci socoteala lor de acasă nu se potrivește deloc cu cea din târg. Bineînțeles, și eventualii lor clienți sunt mai mereu în căutarea unui nou producător de unde să se aprovizioneze, mereu alţii.

Legalitate. Tot spre deosebire de majoritatea producătorilor lucrăm legal, suntem producător înregistrat sanitar-veterinar și autorizat pentru vânzarea de ouă de prepeliță! Eliberăm factură/bon fiscal și ne plătim corect toate impozitele, taxele și dările datorate minunatului stat român aferente activității noastre economice.

Fidelizare. Lunar Prepelițu oferă clienților mai noi sau mai vechi vouchere de reducere, caserole bonus surpriză, uneori foarfeci de ouă gratis, etc, transformând ofertele deja foarte bune în unele excepționale. O relație de lungă durată este avantajoasă pentru toată lumea, de aceea noi alegem să investim în fidelizare fără să ne gândim că ne reducem profitul!

Flexibilitate și seriozitate. Am făcut livrări pe viscol crâncen, am făcut livrări pe ploaie, am făcut livrări în ajunul Crăciunului și am făcut livrări cu durere de măsea. Deseori facem livrări și în week-end pentru multi clienți care doar atunci pot prelua comenzile. Pe Prepelițu` te poți baza că dacă aţi stabilit ceva, o zi şi o oră de livrare, păi atunci așa rămâne! Pe langă calitatea produselor, această seriozitate îi convinge pe clienţii noştri să revină cu comenzi iar şi iar, de ani de zile!

Comentariile sunt închise.