Cum cumpăr

Nu este necesar să vă creaţi un cont pentru a lansa o comandă pe acest site, dar este recomandat să o faceţi pentru că de exemplu comenzile ulterioare se vor realiza mult mai uşor din doar 3 click-uri, nemaifiind nevoie de reintroducerea datelor personale precum adresa de livrare.

–//– –//– –//–

Pentru a cumpăra produse trebuie să le adăugaţi în coş apăsând butonul corespunzător de pe paginile lor. Când sunteţi gata şi aveţi în coş produsele dorite în cantităţile dorite, mergeţi pe pagina de finalizare comandă unde veţi completa câteva date esenţiale. Odată având aceste date în sistem după  o primă comandă înregistrată, pe viitor se pot lansa şi comenzi telefonice sau prin sms, whatsapp, etc.

–//– –//– –//–

Din momentul înregistrării comenzii livrarea acesteia variază în funcţie de cuantumul ei şi alte variabile, timpul mediu între comandă şi livrarea efectivă fiind în general de 4-5 zile. În cazuri excepţionale peste o săptămână, când se aglomerează multe comenzi. Doar având tot timpul zero stoc şi cererea mai mare decât producţia putem livra doar produse extra-proaspete. Că ouă care să se învechească cu săptămânile pe raft găsiţi uşor şi fără să aşteptaţi în orice magazin!

–//– –//– –//–

Livrăm doar în Bucureşti şi o parte din localităţile din Ilfov, costurile fiind:

* în Bucureşti transportul costă 12 lei dar oferim livrare gratuită la domiciliu pentru comenzile de minim 80 lei.

* în 8 localităţi metro din jurul Bucureştiului (click să vezi care) aflate în Jud. Ilfov limită cu centura DNCB transportul este 15 lei, cost fix. Nu livrăm comenzi mai mici de 80 lei şi nici în celelalte localităţi din Ilfov.

 Pentru cine are drum în sudul Bucureştiului, spre zona Grădiştea – Comana, produsele pot fi deasemenea ridicate de la punctul nostru de lucru.

–//– –//– –//–

In 1-2 zile de la inregistrarea comenzii veţi fi contactaţi telefonic pentru a vi se comunica ziua de livrare precum şi alte informaţii dacă este cazul. Plata se face în numerar.

Pentru orice alt fel de informaţii sau nelămuriri nu ezitaţi să ne contactaţi prin una dintre metodele aflate la dispoziţia dumneavoastră.

Comentariile sunt închise.