Cum cumpăr

Nu este obligatoriu să vă creaţi un cont pentru a lansa o comandă pe acest site, dar este recomandat să o faceţi pentru a beneficia de unele oferte speciale, vouchere de reduceri şi bonusuri. În plus, comenzile ulterioare se vor realiza mult mai uşor din doar 3 click-uri, nemaifiind nevoie de reintroducerea datelor personale precum adresa de livrare.

–//– –//– –//–

Pentru a cumpăra produse trebuie să le adăugaţi în coş apăsând butonul corespunzător de pe paginile lor. Când sunteţi gata şi aveţi în coş produsele dorite în cantităţile dorite, mergeţi pe pagina de finalizare comandă unde veţi completa câteva date esenţiale. Odată având aceste date in sistem după prima comandă înregistrată, pe viitor se pot lansa şi comenzi telefonice.

–//– –//– –//–

Din momentul înregistrării comenzii livrarea acesteia variază în funcţie de cuantumul ei şi alte variabile, timpul mediu între comandă şi livrarea efectivă fiind în general de 4-5 zile. În cazuri excepţionale peste o săptămână, când se aglomerează multe comenzi. Doar având tot timpul zero stoc şi cererea mai mare decât producţia putem livra doar produse extra-proaspete. Că ouă care să se învechească cu săptămânile pe raft găsiţi uşor şi fără să aşteptaţi în orice magazin!

–//– –//– –//–

În Bucureşti şi zona metro livrările sunt făcute personal, iar în restul ţarii prin curier rapid, costurile fiind:

* în Bucureşti transportul costă 9 lei dar se asigură livrare gratuită la domiciliu cumpărând produse în valoare de minim 55 lei.

* în 16 localităţi metro din jurul Bucureştiului (care?) transportul este 15 lei, cost fix indiferent de valoarea comenzii;

* la nivel naţional trimitem ocazional colete prin curier, aproximativ 4000 din localitaţi din ţară având costul de transport de aproximativ 25 lei.

Dacă comanda dvs include şi produse perisabile (ouă) predăm coletul curierului doar după confirmarea plăţii prin transfer bancar a facturii proforme emise pe numele dvs. Datorita multiplelor cazuri in care am achitat curierului transportul  şi evident am aruncat şi toată marfa la retur deoarece s-a răzgândit clientul, sau n-a mai răspuns la telefon, etc,  plata în avans este obligatorie.

 Pentru cine are drum în sudul Bucureştiului, spre zona Grădiştea – Comana, produsele pot fi deasemenea ridicate de la punctul nostru de lucru.

–//– –//– –//–

In 1-2 zile de la inregistrarea comenzii veţi fi contactaţi telefonic pentru a vi se comunica ziua de livrare precum şi alte informaţii dacă este cazul. La livrarea personală plata se face în numerar.

Pentru orice alt fel de informaţii sau nelămuriri nu ezitaţi să ne contactaţi prin una dintre metodele aflate la dispoziţia dumneavoastră.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Comentariile nu sunt permise.